Bij een persoonlijke lening leent u een van te voren vastgesteld bedrag.

Auto Lening
persoonlijkeAls een auto betrokken is geweest bij een ongeval, dan kan de auto onveilig zijn. Voordelig geld lenen is volgens veel aanbieders overal te realiseren. Het is een goed idee om bij het autobedrijf of bij de dealer een beschrijving van de onderhoudsstaat van uw auto te vragen. Dit betekent dat u niet kunt controleren of de gegevens juist zijn. Kocht u ter goeder trouw van een professioneel autobedrijf, dan zal dit veelal wel het geval zijn. Vaak genoeg komt u dan echter in het schemergebied van woekeraars terecht. Of u de auto terugkrijgt hangt af van de omstandigheden. Uiteraard gelden deze tips niet alleen voor auto's maar ook voor motoren.

Met deze wetenschap is het slechts een simpele zaak om een kredietverlener te vinden die u een lening kan verstrekken zonder bkr. Een veel gehoord excuus is dat het kentekenbewijs kwijt of beschadigd is. Vergelijk de aanbieders van een persoonlijke lening of doorlopend krediet op basis van rente standen. In deze special gaan wij in op diverse zaken rondom de creditcard.

De verkoper wil de auto naar u komen brengen of spreekt af op een bepaalde plek in plaats van bij het huis van de verkoper. Dit is de meest veilige manier om te kopen omdat u de meeste rechten geniet. Met spoed geld lenen kan risico's met zich meebrengen. Het chassisnummer, dat staat meestal op een metalen plaatje, bevestigd aan het chassis.
Afschaffen hypotheekrente aftrek

Hypotheek rente aftrek De hypotheekrente aftrek en de spaarloonregeling moeten worden afgeschaft, omdat het vooral rijkere Nederlanders zijn die van deze regelingen profiteren. Het Centraal Planbureau (CPB) schrijft dat in een discussiestuk over de toekomst van de verzorgingsstaat.
De rekenmeesters van het kabinet stellen vast dat 'het eigenwoningregime en de spaarloonregeling vooral ten goede komen aan draagkrachtige huishoudens'.