Heeft u zelf geen verstand van auto's. Neem dan iemand mee die dat wel heeft.

Auto Lening
verstandHoeveel kan ik besparen?Bereken de mogelijke besparing op uw huidige leningen. Verkopers beschermen zichzelf vaak door te zeggen dat de kilometerteller niet goed loopt of waarschijnlijk kapot is. Dit kan voordeliger zijn dan kopen bij een autobedrijf of dealer, maar ook riskanter. Een ander teken is dat de cijfers van de kilometerstand niet gelijk met elkaar oplopen. De auto moet vrij zijn van gebreken, behalve wanneer deze door de verkoper zijn aangegeven. Zij adverteren vaak in kranten zonder naamsvermelding. Was de auto een "koopje", dan loopt u zelfs het risico als verdachte van heling aangemerkt te worden. De kilometerstand staat los van de omschrijving van de auto.

Technische informatie en onderhoudsbeurten geven u inzicht in de daadwerkelijke kilometerstand van de auto. Hoeveel kunt u lenen? Doe de leentest en ontvang direct een betrouwbaar advies. Een autobedrijf of dealer is niet aansprakelijk voor mankementen die bij een onafhankelijke inspectie naar boven komen. Met spoed geld lenen bkr, dus ook indien er een negatief advies van het bkr komt? Geen eenvoudige zaak natuurlijk. Een lening zonder bkr heeft wellicht uw voorkeur, zeker als u reeds eerder een lening heeft afgesloten. Bijvoorbeeld een rijbewijs of paspoort en controleer of de naam op met het geldige identiteitsbewijs overeenkomt.

Bij een persoonlijke lening leent u een van te voren vastgesteld bedrag. Veel geldverstrekkers willen dit risico niet aangaan en wijzen uw aanvraag af. Het is moeilijk om te achterhalen wanneer het om een gestolen auto gaat. Als de verkoper deze niet kan overleggen, wees dan op uw hoede. Wij vergelijken de verschillende aanbieders met elkaar op voorwaarden en rentepercentages en de vorm van de lening. Een lage kilometerstand is een groot voordeel voor de verkoper. Mocht u twijfelen, dan kunt u de auto laten keuren.

Wij raden u aan, voordat u besluit een tweedehands auto te kopen, een keuring te laten verrichten. Bekijk de aanbieders en vergelijk de rentetarieven. Heeft u zelf geen verstand van auto's? Neem dan iemand mee die dat wel heeft.
Afschaffen hypotheekrente aftrek

Hypotheek rente aftrek De hypotheekrente aftrek en de spaarloonregeling moeten worden afgeschaft, omdat het vooral rijkere Nederlanders zijn die van deze regelingen profiteren. Het Centraal Planbureau (CPB) schrijft dat in een discussiestuk over de toekomst van de verzorgingsstaat.
De rekenmeesters van het kabinet stellen vast dat 'het eigenwoningregime en de spaarloonregeling vooral ten goede komen aan draagkrachtige huishoudens'.