Wij zijn reeds vele jaren een begrip voor een onafhankelijk hypotheekadvies.

Hypotheek Hoeveel Kan Ik Lenen
hypotheekadvies.Bereken hier wat u maximaal kunt lenen en wat u dan aan maandlasten kwijt zult zijn. Dat heeft de Europese Centrale Bank bekend gemaakt. De aflossingsvrije hypotheek is momenteel een populaire hypotheekvorm. In deze special gaan wij in op diverse zaken rondom de creditcard. Wij geven u dan een globale indicatie van het bedrag dat u kunt lenen voor de aankoop van een huis. Sinds de invoering van de euro zijn er nog nooit zoveel leningen afgesloten als nu.

Niet alleen de hoogte van uw maximale hypotheek, maar ook de maandlasten hangen dus af van diverse factoren. Voordat u begint aan de speurtocht naar uw eerste of volgende woning, is het handig om een indicatie te hebben van uw financiŽle speelruimte. Wij zijn reeds vele jaren een begrip voor een onafhankelijk hypotheekadvies. In de twaalf landen van de eurozone is de groei aan leninge. Vul uw inkomen en dat van uw partner in, en kies daarna het rentepercentage en het aantal jaren dat de rente vast staat. Wil je alles weten over het BKR? Lees dan de special over het BKR.
Afschaffen hypotheekrente aftrek

Hypotheek rente aftrek De hypotheekrente aftrek en de spaarloonregeling moeten worden afgeschaft, omdat het vooral rijkere Nederlanders zijn die van deze regelingen profiteren. Het Centraal Planbureau (CPB) schrijft dat in een discussiestuk over de toekomst van de verzorgingsstaat.
De rekenmeesters van het kabinet stellen vast dat 'het eigenwoningregime en de spaarloonregeling vooral ten goede komen aan draagkrachtige huishoudens'.