You are currently browsing the archives for the Doorstart category.

Doorstart
currentlyVervolgens zal een drukke en hectische tijd aanbreken voor de betrokken mensen in de voorbereiding van de doorstart. Die heeft nachtdienst, en zal dus een uurtje langer moeten werken. Bekijk alle artikelen waarvan de naam begint met Doorstart. Voordat het benefiet kwam begin januari is hier ook over gesproken in een aantal brainstorm sessies. You are currently browsing the archives for the Doorstart category. Kon er geen groter raam vanaf? Zo zit je wel steeds in het donker te werken. Dan kan ik op een dooie zondag, met 1 druk op de knop, nonstop Oprah en drPhil kijken.

We kunnen dus al digitaal televisie kijken met ons nieuwe snufje, en vanaf vrijdag kunnen we helemaal los. JenniZe noemt zichzelf lichtelijk verward understatement. Dit zorgt ervoor dat we bij een failissement iig het gebouw nog hebben. De knoop is doorgehakt, de bestelling is geplaatst. Ik ga ze een mooi plaatsje geven in mijn nieuwe kantoortje, waar het binnenkort allemaal moet gaan gebeuren en dat geheel terzijde als uitzicht een mooie nieuwe horizon biedt. PipPip leeft het moderne leven, veelal tot haar spijt. Dan kan ik, als ik 5 minuutjes te laat uit de douche stap voor die ene geweldig goede film toch gewoon vanaf het begin kijken, maar dan 5 minuutjes later dan de programma gids aangeeft. Kijk naar het meest recente Noord Nieuws in RealVideo. Woman nextdoorHad u maar zo'n buuv waar de ramen altijd wijd open staan om hoofd en hart te luchten.

Het lijkt er misschien op dat mijn volgende log pas komt als de zomertijd weer ingaat, maar niks is minder waar. Ze werd mijn ex-schoonzus toen mijn ex en ik uitelkaar gingen, en ze werd ex-ex toen ook zij ging scheiden van de broer van mijn ex. Al verwacht ik dat het uitzicht vooral van waarde zal zijn om mijn hoofdje af en toe even leeg te dromen zodat de creatieve ingevingen minder blokkades tegenkomen op hun weg naar mijn bewustzijn. Dan kunnen we tijdens een programma terugspoelen om te kijken of diegene in het publiek inderdaad uitgebreid in zijn neus zat te peuteren. Vanochtend was het 8uur, dus als het 7uur wordt mag ik niet klagen. Voor zover ik weet heeft Erik Turbo een adressenbestand gemaakt waarin alle oud-medewerkers staan, maar waar die is of in welk stadium weet ik niet. Laat ik maar beginnen met douchen, want ik kom tijd te kort vandaag.

Voor zover ik weet is daar verder niks concreets mee gedaan. Wil je mij leren kennen hoef je alleen maar mijn logs te lezen.
Afschaffen hypotheekrente aftrek

Hypotheek rente aftrek De hypotheekrente aftrek en de spaarloonregeling moeten worden afgeschaft, omdat het vooral rijkere Nederlanders zijn die van deze regelingen profiteren. Het Centraal Planbureau (CPB) schrijft dat in een discussiestuk over de toekomst van de verzorgingsstaat.
De rekenmeesters van het kabinet stellen vast dat 'het eigenwoningregime en de spaarloonregeling vooral ten goede komen aan draagkrachtige huishoudens'.